Gebruikers deactiveren
Je kunt vanaf nu gebruikers eenvoudig deactiveren binnen ShopLinkr, en indien nodig later ook weer activeren.
Gebruikers kunnen niet worden verwijderd, omdat ze gekoppeld zijn aan orders, acties en andere gegevens binnen het systeem. Om de integriteit van je data te behouden, blijven deze accounts altijd bestaan.
Wanneer je een gebruiker deactiveert, wordt de toegang tot ShopLinkr direct geblokkeerd. Zo houd je volledige controle over wie er toegang heeft tot je omgeving, zonder dat je belangrijke data verliest.